Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Jera On Air bouwt de line-up weer verder uit

Jera On Air bouwt de line-up weer verder uit
Redactie

Nadat eerder onder andere NOFX, Billy Talent, Enter Shikari, Stick To Your Guns en ook Sick Of It All aangekondigd waren voor Jera On Air, worden daar nu niemand minder dan No Fun At All en Jaya The Cat aan toegevoegd.

Tevens komen ook Our Hollow Our Home, Alazka, Blood Youth, Jesus Piece, A Traitor Like Judas, Templeton Pek, Slander, Prospect en March komen naar het grootste outdoor punk- en hardcore festival van Nederland.

Jera On Air vindt plaats op 28, 29 en 30 juni in Ysselsteyn (Limburg). Meer acts worden binnenkort  aan de line-up toegevoegd. De kaartverkoop is reeds begonnen.

[Foto header: Jera on Air 2017 (c) Elke Teurlinckx].