Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 februari 2024

Scroll to top

Top

Geen nieuwe editie van Cityrock in 2018

Geen nieuwe editie van Cityrock in 2018
Redactie

Het was al een tijdje stil rondom CityRock, het festival wat in september nog debuteerde in Eindhoven met acts als Europe en Living Colour. Vandaag hebben we helaas wat minder positief nieuws. Er zal geen CityRock plaatsvinden in 2018. De reden die hiervoor wordt opgegeven is het gebrek aan een passend aanbod.

Programmeur Paul van Berlo zegt over het uitvallen van de festivals: “Het is lastig om geschikte en betaalbare bands te vinden voor de data die we hadden vastgelegd. Er deed zich een mogelijkheid voor een beroemde Engelse topact vast te leggen voor een andere datum, maar hiervoor kon de gemeente Leeuwarden niet tijdig genoeg een akkoord geven.

Ook in Leeuwarden zal er dit jaar dus geen CityRock plaatsvinden, omdat het festival het programma deelt met het festival in Eindhoven. De organisatie Loud Noise (ook oa. de drijvende kracht achter The Sound of Revolution en Dynamo Metal Fest) heeft de intentie om in 2019 wel weer een editie van CityRock te organiseren.

Foto header: publiek op Cityrock 2017 door Paul Verhagen voor Eindhoven Rockcity. All rights reserved.