Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Ne Obliviscaris op 31 maart in Dynamo

Win tickets voor Ne Obliviscaris op 31 maart in Dynamo
Redactie

Ze kwamen niet, zo komen nu toch. Vorig jaar ging de show van Ne Obliviscaris in Dynamo niet door. De herkansing is volgende week op zaterdag 31 maart. De bijzonder combinatie van progressieve Black, Thrash, Death en Melodic Metal, met Jazz, Flemengo en Art music van deze Aussies is een belevenis an sich. We mogen er ook nog eens tickets voor weggeven.

Voor deze show mogen we in samenwerking met Loudnoise twee setjes van 2 kaarten weggeven. Wil jij hier bij zijn? Je hoeft slecht 2 dingen te doen om deel te nemen aan de actie. Ga naar de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity. Like dit Facebook bericht en vermeld in de comments wie je mee wilt nemen naar deze show. De actie duurt tot maandag 26 maart aanstaande en dan maken we de winnaars bekend! GO!