Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metal Fest band battle

Dynamo Metal Fest band battle
Redactie

Op vrijdag 6 april aanstaande wordt voor de vierde keer door middel van een heuse band battle de openere van Dynamo Metal Fest bepaald. In het Dynamo clubhuis strijden Inferum, Super Star Gods, Elephant, Morvigor en Temple Renegade voor dit prestigieuze plekje. Entree helemaal gratis deze avond!

Dynamo Metal Fest en Dynamo Eindhoven hebben talentontwikkeling hoog in het vaandel staan. Niet voor niets dat er vele vrijwilligers voor en achter en op het podium ingezet worden om het festival te draaien en daarbij ook de kans krijgen om te leren en te groeien.

Maar liefst 94 bands hadden zich dit jaar ingeschreven voor de Dynamo Metal Fest Bandbattle. Uit deze band zijn er niet 4 maar 5 bands uitgekozen die in het clubhuis van Dynamo zullen gaan battlen om de inmiddels fameuze openingspot op #DMF18. Wie wil er nu niet op de poster staan met Ghost, Overkill, Iron Reagan of Ministry?!

Welke band komt in het rijtje Facelifter, Extremities en White Boy Wasted te staan… nou dat bepalen het aanwezig publiek, en de jury bestaande uit programmeurs van Dynamo Metal Fest en onze eigen Eindhoven Rockcity afvaardiging. Oh ja, tussendoor draaien wij ook de muziekjes!

DMF