Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor G3 met Joe Satriani in Klokgebouw

g3
Redactie

Zaterdag 14 april komen gitaarlegendes Joe Satriani, John Petrucci (Dream Theater) en Uli Jon Roth (voormalig Scorpions) met het avondvullende G3-gitaarspektakel naar Klokgebouw Eindhoven. De G3 tour werd in 1996 opgericht door Joe Satriani en staat sindsdien garant voor uitverkochte arena’s over de hele wereld. De kaartverkoop voor G3 in Klokgebouw Eindhoven is in volle gang via Ticketmaster Nederland en het eindhovense poppodium Effenaar.

Wij mogen voor deze bijzondere show 2 setjes van 2 kaarten weggeven! Wil jij samen met je vriend, je vriendin of maîtresse naar deze dikke show? Ga naar ons facebook-bericht en tag in de comments degene die je graag zou willen meenemen. Zorg ook dat je de Facebook pagina van Eindhoven Rockcity even liked. Geen Facebook, maar wel twitter? Retweet dan onze tweet. That’s it. Zo simpel is het. De actie duurt tot 10 april en dan maken we direct de winnaar bekend.

Over G3

Door de jaren heen heeft vrijwel iedere beroemde rockgitarist (van Toto’s Steve Lukather tot bluesgigant Kenny Wayne Shepherd) wel eens deelgenomen aan dit rondreizende gitaarfestival. Komende editie met John Petrucci, gitarist van de immens succesvolle progressieve rockband Dream Theater en Uli Jon Roth, de legendarische eerste gitarist van hardrockband Scorpions. Het geheel staat onder leiding van Joe Satriani, misschien wel ‘s werelds beroemdste gitarist: hij was gitaarleraar voor onder andere Steve Vai en Kirk Hammett (Metallica), was gitarist van Deep Purple en de band van Mick Jagger en sleepte op eigen naam vele Grammy Awards in de wacht.
De avond bestaat uit optredens van de drie gitaristen met ieder hun eigen band gevolgd door een uitgebreide ‘G3-jam’ waarbij de drie gitaarhelden het podium delen en samen voor spectaculair gitaarwerk zorgen.

G3