Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting pakt door met vastleggen van Solstafir, Gama Bomb en meer

EMM18
Redactie

Eindhoven Metal Meeting pakt nog een keer goed door. De afgelopen dagen werden er wederom zes nieuwe dikke namen voor de 2018 editiie bekendgemaakt. Inhume, Dead Head, Shining (die uit Zweden), Gama Bomb, Fleshcrawl en Solstafir werden aan de line-up toegevoegd. De Effenaar kan de borst nat maken op 14 en 15 december!

Normale tickets gaan binnenkort in de verkoop. We noteerden eerder al het volgende lijstje acts: Triptykon, Benediction, Necrophobic, Possession, Darvaza, Izegrim Septic Flesh, Urfaust, Ketzer, SlÆgt het eigen Eindhovense Offerblok. Het begin is gemaakt en de de Effenaar kan zich opmaken voor wederom een 2 dagen extreme metal aankomende jubileum editie (10 jaar). Tickets vind je hier. De nieuwe poster hieronder:

EMM