Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Fuzz Club Eindhoven 2018 met o.a. The Black Angels in Effenaar

Effenaar
Redactie

In augustus neemt het in Londen gevestigde indie-label Fuzz Club Eindhoven over voor een tweedaags festival in de Effenaar en in samenwerking met de meesterbreinen achter Eindhoven Psych Lab. Fuzz Club Eindhoven 2018 vindt plaats op 24 en 25 augustus en biedt in navolging van Eindhoven Psych Lab een tweedaagse viering van spannende gitaarmuziek. Er spelen tientallen bands verdeeld over twee zalen en er is een relaxte Effenaar Tuin met terras en eten.

De headliner van het festival is niemand minder dan Texas psych-rock zwaargewichten The Black Angels die terugkeren naar de Europese kusten na het veelgeprezen ‘Death Song’-album van vorig jaar. Daarnaast komt garage-punker Ron Gallo en de ultieme pysch heads van Holy Wave. Uit de selectie van de Fuzz Club zelf, zullen Berlijnse post-punks The Underground Youth, The Cult Of Dom Keller, New Candys, het Eindhovense RMFTM, The Oscillation, 10 000 Russos en nog veel bands hun opwachting maken.

Houd de volledige aankondiging in de komende weken in de gaten, maar tot die tijd is de eerste reeks bands als volgt: The Black Angels, The Underground Youth, Holy Wave, Ron Gallo, The Oscillation, New Candys, 10 000 Russos, The Cult Of Dom Keller, Pretty Lightning, Spirit Valley, Desert Mountain Tribe, Sonic Jesus, RMFTM, Throw Down Bones, The Gluts, Helicon, JuJu, Tales Of Murder and Dust, Dead Vibrations, Medicine Boy en NONN.

Tickets en info: www.effenaar.nl en www.fuzzclub.com.

Fuzz Club