Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Line-up The Sound of Revolution compleet met oa. Dag Nasty en Violation of Trust

TSOR
Redactie

The Sound of Revolution pakt flink uit dit jaar. Het festival komt heeft niet alleen een dijk van een line-up staan, maar er een extra festival dag wordt toegevoegd. In plaats van alleen de zaterdag, kun je nu ook je vrijdagavond reserveren. Zojuist zijn de laatste namen aan het affiche toegevoegd: Dag Nasty, Incendiary, Shark Attack, Violation Of Trust, Hardsell en Antillectual.

Het Klokgebouw ontvangt tevens op vrijdagavond 2 november Life Of Agony, Propagandhi, Street Dogs, Beowülf en Deathtrap. De dag erna op zaterdag 3 november zijn Gorilla Biscuits, Suicidal Tendencies, Agnostic Front, Comeback Kid, Earth Crisis, Underdog, Brutality Will Prevail, Official Sworn Enemy, Trail Of Lies, Regulate, Toxic Shock, St.Hood en Topnovil toegevoegd. Complete line-up (incl. Gorilla Biscuits e.a.) op de poster hieronder. Tickets hier!

Nog even nagenieten van de vorige edities. Lees onze verslag en bekijk de foto’s hier (2016) en hier (2017). Foto header door Elke Teurlinckx, voor Eindhoven Rockcity. All rights reserved.