Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Eerste Error avond in Dynamo

Eerste Error avond in Dynamo
Guido Segers

Eindhoven blinkt al een paar jaar uit in het neerzetten van kleine, intense shows. Je weet wel, van die avonden waar je bij had moeten zijn. Met dat idee ontstond het nieuwe concept Error en vrijdag vindt de eerste editie plaats in het rookhok van Dynamo met een dubbele release show van Tsar Bompa en Haggard Cat!

Randy van Boxtel legt even uit wat het idee is achter de reeks shows die de organisatie met dit concept voor ogen hebben: “Meis (Bagdaddy) en ik hebben al enige tijd het idee om samen wat shows in Dynamo neer te zetten in genres die momenteel nog niet echt bij Dynamo worden geprogrammeerd. Toen er in het nieuws kwam dat de rookruimtes in de horeca waarschijnlijk al in 2018 definitief gesloten zullen gaan worden dachten we gelijk “nice, een extra concertzaaltje”.”

“Wat we met “Error” voor ogen hebben is het volgende: Een brede en met tijden kunstzinnige programmering neerzetten die schuurt, tegendraads, vernieuwend en niet in een hokje te plaatsen is. De eerste editie van aankomende vrijdag is een avondje  in een hokje waar maar 60 man in kan en snel in een sauna zal veranderen! In de toekomst willen we ook exposities, performance art etc. willen verwerken in de avonden.”

Komende vrijdag dus, in het rookhok van Dynamo Error met Tsar Bompa, Haggard Cat (UK) en Hypochristmutreefuzz (B). Link naar event.
De 4-20 Error afterparty is in het Stroomhuis met Ohne Umlaut!