Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 februari 2024

Scroll to top

Top

Bloodshed Fest maakt met 15 nieuwe namen programma bijna vol

Bloodshed Fest maakt met 15 nieuwe namen programma bijna vol
Reno van der Looij

Bloodshed Fest gooit er weer een hele reeks nieuwe namen uit. Met tevens de 2e headliner Agoraphobic Nosebleed (USA) en een exclusieve Europese show van Nightfell (USA). Ook de IJslandse sensatie en 1 van de Roadburn 2018 hoogtepunten Une Misère is aan het affiche toegevoegd.

Zie de poster hieronder voor de complete line-up vol met spul voor de fans van grindcore, hardcore, power violence, doom, metal and crust. Daarnaast is er een noise podium aangekondigd met oa. A Million Squeeks Will Do You No Harm (NL) en LSD Mossel (NL). Details over catering, dagindeling, pre- en afterparties volgt binnenkort. Tickets via deze link. Het is serieus aan op 14 en 15 september in de Eindhovense Effenaar.

Bloodshed fest

 

Over Bloodshed Fest

Effenaar gaat in samenwerking met Doomstar Bookings op 14 en 15 september het bruutste en meest extreme feestje van het jaar naar de Effenaar brengen. Bloodshed Fest is de jaarlijkse viering van alle extremen in de muziek: van zware sludge, snelle grindcore, brute hardcore, verknipte elektronica en harde noise.

Het festival geeft een breder podium aan muziekstijlen die ontstaan en floreren in onafhankelijke DIY (Do It Yourself)-plekken als jeugdhuizen, kraakpanden en artspaces. Het is een internationale reünie van liefhebbers van muziek en kunst op het scherpst van de snede. Vaak innovatief, altijd met een sterk sociaal karakter en vooral intens en extreem.

Bloodshed Fest begon in 2001 in Weert, vertrok in 2007 naar Dynamo in Eindhoven en daar groeide het uit tot een festival dat twee dagen uitverkocht. Organisator Doomstar wil verder groeien met een nog scherpere line-up, meer (vegan)eetgelegenheid en meer plek voor kunst en visuals.