Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

VDF IV met oa. Pestilence en Destruction naar Dynamo

VDF IV met oa. Pestilence en Destruction naar Dynamo
Reno van der Looij

VDF. Dat stond toch voor Veghel Death Fest. En het clubgebouw van Dynamo staat nog altijd in Eindhoven. Juist, je leest het goed, de organisatie van Veghel Death Fest is verkast naar Eindhoven, om verder te gaan onder de naam VDF. De line-up voor 26 mei is met 16 geboekte bands helemaal compleet.

Zo prijken Destruction, Pestilence en Bodyfarm op het affiche. Maar ook Abrupt Demise, Braincasket Deathmetal, Dead End, Dead Man’s Walk, HELSLAVE, Into The Arcane, Mass Decline, Neocaesar, Powerstroke, Procreation, Sabiendas, Serial Butcher en Ulvedharr zullen aantreden.

Deze dag vind je teven een metal-market georganiseerd door Doc-shop en Riffs Merchandise. De BBQ van Masterspies staat. De kaartverkoop gaat via VDF zelf, dus er zijn geen kaarten in de voorverkoop te verkrijgen bij Dynamo zelf. Tickets kosten 26,00 euro.

VDf