Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe toevoegingen aan de Helldorado programmering

Nieuwe toevoegingen aan de Helldorado programmering
Redactie

We brachten een klein primeurtje afgelopen maandag aangezien Danko Jones zijn komst naar Helldorado zelf verklapte. Zoals verwacht staat zijn naam nu ook inderdaad op het lijstje nieuwe toevoegingen wat de organisatie zelf zojuist heeft bekendmaakt.

Naast Danko Jones (CAN) zijn ook The Devils (IT), Monolord (SWE), Supersuckers (US), The rock ’n roll wrestling bash (D) en Cassi Nova & Miss Riskina bevestigd voor 2e editie van Helldorado. Zoals bekend is de plaats van handeling het Eindhovense Klokgebouw op zaterdag 17 november.

Complete Helldorado line-up tot nu toe

Bands: Banane Metalik, Danko Jones, Death Alley, DeWolff, Greenleaf, The Hip Priests, Hola Ghost, Kadavar, Lucifer, Monolord, Supersuckers, The Devils, The Picturebooks, Turbonegro, Vurro
(Circus) Side-shows: Cassi Nova & Miss Riskina, Death do us part dangershow, Drown the Clown, The rock ’n roll wrestling bash. Comedy: namen volgen.

Helldorado-The Incredible Rock & Roll Freakshow

Op Helldorado zijn de muzikale entiteiten, de side show acts en stand-up comedy even belangrijk. Ze vormen samen met een ruim aanbod aan food & drinks een onheilige drie-eenheid. Een theatrale kruising tussen Jheronimus Bosch’ Tuin Der Lusten, Las Vegas in de jaren twintig van de vorige eeuw, Coney Island, Dantes La Divina Commedia en de Twilight Zone: even ongrijpbaar als betoverend. Helldorado oogt gevaarlijk maar is gastvrij en geestig. Tickets via deze link.

Helldorado

(Foto header: Helldorado 2017, door Elke Teurlinckx voor Eindhoven Rockcity)