Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe namen Fuzz Club Eindhoven met oa. A Place To Bury Strangers

Nieuwe namen Fuzz Club Eindhoven met oa. A Place To Bury Strangers
Redactie

In augustus neemt het in Londen gevestigde indie-label Fuzz Club in samenwerking met de meesterbreinen achter Eindhoven Psych Lab​ de Effenaar over voor een tweedaags festival.

Fuzz Club Eindhoven 2018 vindt plaats op 24 en 25 augustus en biedt in navolging van Eindhoven Psych Lab een tweedaagse viering van spannende gitaarmuziek. Er spelen tientallen bands verdeeld over twee zalen en is er de relaxte Effenaar tuin met terras en eten.

De Fuzz Club Eindhoven line-up is met onder andere de New Yorkse shoegazeband A Place To Bury Strangers, de drone rock van Spectrum, het Franse psych duo The Limiñanas en Toeareg singer-songwriter Mdou Moctar. Andere namen zijn: Gnod, Josefin Öhrn, Ulrika Spacek, The Cosmic Dead, Nik Rayne (The Myrrors), Dead Rabbits, The Third Sound, The Wands, You Said Strange, Black Lizard en Sekel.

Eerder werd al de eerste headliner The Black Angels aangekondigd, die terugkeren naar de Europese kusten na het veelgeprezen ‘Death Song’-album van vorig jaar. Ook The Underground Youth, The Cult Of Dom Keller en het Eindhovense RMFTM waren al eerder aangekondigd.  Tickets via deze link.

Fuzz Club Eindhoven line-up

Houd de volledige aankondiging in de komende weken in de gaten, maar tot die tijd is de reeks bands tot nu toe als volgt:

The Black Angels, A Place To Bury Strangers, The Limiñanas, Spectrum, The Underground Youth, Holy Wave, Josefin Öhrn, Ron Gallo, Mdou Moctar, Ulrika Spacek, Gnod (R&D), The Cosmic Dead & Friends, The Cult Of Dom Keller, The Oscillation, Sonic Jesus, Radar Men From The Moon, Dead Rabbits, The Third Sound, New Candys, 10000 Russos, Desert Mountain Tribe, Medicine Boy, Tales Of Murder And Dust, The Wands, Dead Vibrations, Nonn, Throw Down Bones, The Gluts, Spirit Valley, Pretty Lightning, Helicon, JuJu, Nik Rayne (The Myrrors), Black Lizard, Sekel en You Said Strange.