Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting vult affiche verder aan

EMM18
Redactie

Eindhoven Metal Meeting blijft lekker doorboeken. De afgelopen dagen werden er via Facebook wederom vier nieuwe dikke namen voor de 2018 editie bekendgemaakt. Sisters Of Suffocation, Mortuary Drape, Chris Holmes Mean Man en Wiegedood werden aan de line-up toegevoegd. De Effenaar kan de borst nat maken op 14 en 15 december!

Normale tickets gaan binnenkort in de verkoop. We noteerden eerder al het volgende lijstje acts: Triptykon, Benediction, Necrophobic, Possession, Darvaza, Izegrim Septic Flesh, Urfaust, Ketzer, SlÆgt, Inhume, Dead Head, Shining (die uit Zweden), Gama Bomb, Fleshcrawl, Solstafir het eigen Eindhovense Offerblok.

Er staat inmiddels al een fraaie line-up waar ongetwijfeld nog meer moois aan wordt toegevoegd. De Effenaar kan zich opmaken voor wederom een 2 dagen extreme metal aankomende jubileum editie (10 jaar). Tickets vind je hier.