Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Win een setje kaarten voor Dynamo Metal Fest 2018

Win een setje kaarten voor Dynamo Metal Fest 2018
Redactie

Ergens is dit een totaal zinloze ticketactie. Want wie heeft nu nog geen tickets voor Dynamo Metal Fest 2018? Met een waanzinnige line-up die zich makkelijk meet met de voorgaande edities. We noteren Ghost, Ministry, Sons of Apollo, Annihilator, Iron Reagan, I am Morbid, Overkill, Leprous en de winnaar van de bandbattle Elephant. Daar wil je toch bij zijn.

Mocht je dus enorm hebben liggen snurken of je bent vergeten om kaarten te kopen, dan kun je dat hier alsnog doen. Of een poging te wagen om een setje van 2 tickets te winnen. We geven namelijk in samenwerking met Dynamo Metal Fest 2 setjes van 2 tickets weg! Zien we je op zaterdag 14 juli op de kunstijsbaan in Eindhoven.

Hoe win ik Dynamo Metal Fest 2018 tickets?

Eigenlijk is het heel simpel: Wil je mee dingen naar de tickets? Ga daarna naar ons Facebook bericht over deze actie en deel deze op je eigen timeline (openbaar) of retweet ons Twitter bericht. Voila. Je dingt mee naar een setje kaarten!