Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 maart 2024

Scroll to top

Top

Female Metal Event maakt nieuwe namen bekend

Female Metal Event
Redactie

Het was even stil rondom Female Metal Event 2018. Maar inmiddels heeft de organisatie zojuist de Duitse symphonic metal band Beyond the Black aankondigd als een van de headliners op FemME V. Beyond the Black zangeres Jennifer Haben zal het gezicht van het event zijn en prijkt dan ook op de poster.

De tweede aankondiging is een goede bekende: Marcela Bovio stond reeds twee maal met MaYaN, met Stream of Passion en solo op het festival. Ook dit jaar zal ze weer met een solo set aanwezig zijn. Aangezien FemME op zondag samenvalt met Eindhoven Marathon is de Altstadt geschrapt als locatie en zal de zondagprogrammering van 14 oktober zal plaatsvinden in POPEI. Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober is Dynamo plaats van handeling.

Eerder werden onder andere Cellar Darling, Hydra, Autumn, Lesoir en Spoil Engine al aangekondigd. Op 16 juni vind de finale van de bandbattle plaats in POPEI. De winnaars is dan ook meteen de laatste toevoeging aan het programma. Complete line-up, tickets vind je hier.