Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Misty Field line-up compleet met oa. Tijuana Panthers, Yak en Moaning

Misty Field line-up compleet met oa. Tijuana Panthers, Yak en Moaning
Redactie

Zojuist maakte Misty Fields, het allerleukste ontdekkingsfestival van Nederland dat dit jaar op 31 augustus t/m 2 september, de laatste 12 namen bekend met o.a. een exclusieve Nederlandse show van California’s finest Tijuana Panthers, de Engelse garagepunk sensatie YAK, postpunk trio Moaning en het Amsterdamse Pip Blom.

De rest van het lijstje wordt aangevuld door indie-parel Cut Worms, Nederlandse talenten als Komodo, Tony Clifton, Niko, Kitchenette, The Streetbeat Empire en de akoestische troubadours van The Feliciano’s. Eerder werd al bekend dat o.a. METZ, Birth Of Joy, Snail Mail, Lysistrata, Korfbal, Dylan Leblanc, Nicole Atkins, Equal Idiots, Nordmann & meer dit jaar naar Misty Fields afreizen.

Hoewel Misty Fields dit jaar voor het dertiende jaar plaatsvindt, is het nog steeds een van de best bewaarde geheimen in muziek-land. Al jaren weet het festival de fijnste internationale en nationale namen, zoals King Khan & The Shrines, Ulrika Spacek , The Black Box Revelation en Amber Arcades, naar Asten/Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar natuurgebied ‘De Groote Peel’ te vinden.

Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet. Weekendkaarten voor Misty Fields zijn nu te koop via de website en kosten maar 37 euro. Een kaartje voor de vrijdag kost en voor de zaterdag. Voor het zondag ticket ben je slechts 5 euro kwijt.

Meer informatie over Misty Fields en de kaartverkoop vind je op de website van het festival.