Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting line-up compleet met oa. Marduk

EMM18
Redactie

Eindhoven Metal Meeting heeft de line-up compleet. Marduk, Archgoat, Desaster, Carnation, en Valkyrja zijn als laatste aan de line-up toegevoegd. De Effenaar is zoals bekend op 14 en 15 december plaats van handeling. Op vrijdag 14 december verzorgt Dynamo in de nachtelijke uurtjes de afterparty en daarvoor ligt Sibiir inmiddels vast.

We noteerden eerder al het volgende lijstje acts: Triptykon, Benediction, Sisters of Suffocation, Necrophobic, Possession, Darvaza, Izegrim Septic Flesh, Urfaust, Ketzer, SlÆgt, Inhume, Dead Head, Shining (die uit Zweden), Gama Bomb, Fleshcrawl, Solstafir het eigen Eindhovense Offerblok (complete line-up hieronder op de poster).

Er staat inmiddels al een fraaie line-up waar ongetwijfeld nog meer moois aan wordt toegevoegd. De Effenaar kan zich opmaken voor wederom een 2 dagen extreme metal aankomende jubileum editie (10 jaar). Tickets vind je hier.