Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Jera On Air 2018 nagenoeg uitverkocht

Jera On Air
Redactie

Wil je nog naar Jera on Air volgend weekend? Dan moet je op gaan schieten met het kopen van je tickets. Afgelopen week is bekendgemaakt dat 90% van het aantal beschikbare kaarten voor het Jera On Air festival in Ysselsteyn verkocht is.

De verwachting is dat ook de laatste tickets snel over de digitale toonbank zullen gaan. Bezoekers die nog een kaartje willen bemachtigen kunnen dat hier doen.

Jera On Air is sinds enkele jaren het grootste outdoor hardcore, punk en metalcore festival van Nederland. Dit jaar viert het festival op 28, 29 en 30 juni haar 26e verjaardag. Tijdens dit weekend wordt het inwonersaantal van Ysselsteyn verveelvoudigd en komen er duizenden mensen van over de hele wereld om van de muziek en andere festiviteiten te genieten. In ruim veertig verschillende landen zijn tickets verkocht voor Jera On Air 2018, waaronder landen als Australië, Japan, Brazilië, Chili, USA, Thailand, Zuid Afrika en Rusland! Door de grote populariteit heeft het festival dit jaar de capaciteit flink opgeschroefd; zo zijn de tenten allemaal vergroot en zijn zowel festival- als campingterrein uitgebreid!

 

De headliners van dit jaar zijn niemand minder dan: NOFX, Billy Talent, Enter Shikari, Sick Of it All, Stick To Your Guns, Underoath en Less Than Jake. De timetable vind je hier. Naast de muziek zijn er vele andere dingen te beleven op het terrein. Zo is er een speciaalbier bar waar ook het eigen gebrouwen Jera On Air bier, de bloedsinasappel IPA “Bloody Herrie” van Van Moll getapt zal worden. Daarnaast een DJ stage, een Skateramp met professionele BMXers, een festivalmarkt,  een uitgebreid assortiment aan eten en uiteraard een camping om te overnachten, kortom alles wat men nodig heeft voor een weekend vol vermaak!