Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari 2024

Scroll to top

Top

The Progressive Alliance brengt oa. The Ocean, VUUR en Ihsahn naar de Eindhoven

The Progressive Alliance brengt oa. The Ocean, VUUR en Ihsahn naar de Eindhoven
Redactie

Potver. Da’s meteen even een flink progressief stevig feestje wat Loud Noise en De Effenaar even samen uit de mouw schudden. Op 4 november staat er een joekel van een package over de progressieve as in de Effenaar. We noteren Ihsahn, Ne Obliviscaris, The Ocean, Vuur, Rosetta, Arabrot en Astrosaur.

The Progressive Alliance is een nieuw progmetal indoor festival uit de keuken van Loud Noise. Zoals gezegd zal zondag 4 november zal de eerste editie plaatsvinden in de Effenaar, Eindhoven. Het festival kenmerkt zich door een nieuw concept waarin oude en nieuwe, maar ook verschillende soort prog voorbij komen.

The Progressive Alliance is niet locatie gebonden en ondanks het feit dat de organisatie erg blij is met de Effenaar voor de eerste editie, zal het festival de komende jaren ook op andere locaties neerstrijken. Voorvekoop start morgen. Tickets via deze link. Facebook event hier.