Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag Jera On Air 2018

Fotoverslag Jera On Air 2018
Redactie

Een heet en uitverkocht Jera On Air afgelopen weekend. Het werd een prachtige edities van het sinds enkele jaren het grootste outdoor hardcore, punk en metalcore festival van Nederland. Dit jaar vierde het festival op 28, 29 en 30 juni alweer haar 26e verjaardag. Tijdens het afgelopen weekend werd het inwonersaantal van Ysselsteyn verveelvoudigd en vonden duizenden mensen van over de hele wereld de weg naar het kleine plaatsje om van de muziek en andere festiviteiten te genieten. In ruim veertig verschillende landen zijn tickets verkocht voor Jera On Air 2018, waaronder landen als Australië, Japan, Brazilië, Chili, USA, Thailand, Zuid Afrika en Rusland!

Door de grote populariteit heeft het festival dit jaar de capaciteit flink opgeschroefd; zo zijn de tenten allemaal vergroot en zijn zowel festival- als campingterrein uitgebreid! De line-up was dan ook om van te smullen met NOFX, Sick of it All, Stick to Your Guns, Enter Shikari, Billy Talent, Less than Jake, Underoath, Terror, Emure en Frank Carter.

Onze fotograaf Gerrit Smalbrugge was heel het weekend present en schoot zijn geheugenkaartjes helemaal vol met sfeerfoto’s, optredende bands en de boel op stelten in de Van Moll punkrockbar. Hieronder vind je kleine selectie. Wil je alle ruim 180 geselecteerde shots zien. Ga dan naar ons fotoalbum op Facebook via deze link.

Kijk verder naar de hele serie van ruim 180 foto’s op ons Facebook foto-album via deze link.