Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Sons of Apollo annuleert optreden op Dynamo Metal Fest

Sons of Apollo annuleert optreden op Dynamo Metal Fest
Redactie

Een flinke tegenvaller voor Dynamo Metal Fest. Met nog ongeveer een week tot het festival heeft Sons Of Apollo, met oa. meesterdrummer Mike Portnoy (ex-Dream Theater) de organisatie laten weten vanwege persoonlijke omstandigheden de show op Dynamo Metal Fest 2018 te annuleren.

Dit is niet de eerste keer dat DMF met een dergelijke last-minute annulering te maken heeft. In 2016 brak de Life of Agony drummer zijn arm en kon deze festival show geen doorgang vinden. Dit werd toen keurig opgelost met de komst van deathmetal grootheid Obituary. Eens kijken of de organisatie weer in staat is om met zo’n oplossing te komen met slechts nog anderhalve week te gaan.