Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Kempenerpop 2018 heeft groot deel van de line-up bekend

Kempenerpop 2018 heeft groot deel van de line-up bekend
Redactie

Even leek het doek voor Kempenerpop volledig te vallen. Maar een groep fanatiekelingen wilden het festival in Waalre niet ter zielen laten gaan en namen de organisatie over. Tijdens de editie in 2016 kondige de oude organisatie haar afscheid aan en presenteerde de nieuwe zich. Via crowdfunding wilde de organisatie Kempenerpop nieuw leven in blazen, maar dat lukte voor 2017 nog net niet.

Dit jaar staat het festival er wel weer en wel op zaterdag 15 september 2018. De organisatie heeft daarvoor ook reeds een reeks aan muzikale acts weten te strikken. Zo noteren we Project Rakija als headliner. Ook jong talent Rosalie Blom, singer-songwriter Bo Collaris, hardcore band Camp High Gain, The Scattered Lights, Reverse Cowgirl, Skullshaker, Two and a half Girl en Sheverine staan op het affiche.

Wil je een handje mee helpen? Er worden nog vrijwilligers gezocht!