Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag Streetrock Bakel 2018

Fotoverslag Streetrock Bakel 2018
Redactie

Afgelopen weekend op 7 & 8 juli vond wederom Streetrock in Bakel plaats. Het tweedaags festival wist een fraaie line-up neer te zetten, met oa. Bökkers, Audrey Horne, Eindhovense acts Mooon Voltage en coveracts zoals Ground Control (David Bowie) & Best of Foo (Foo Fighters) op het affiche.

Met overdag een prachtig zonnetje en ’s avonds heerlijke zomertemperaturen werd het een fraaie editie van dit gratis toegankelijk sympathiek festival. Onze fotograaf Emily Parry trok er op uit om het Brabantse Streetrock festival vast te leggen en kwam thuis met een hele reeks aan fraaie plaatjes.

Bökkers

Audrey Horne

Best of Foo

Voltage

MOOON

 

LooD

Diolegacy

Ground Control

Les Truttes

Meer foto’s op de facebook pagina van Emily Parry Photography.