Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Ticketwaarschuwing en tijdschema voor Nirwana Tuinfeest

Nirwana Tuinfeest
Redactie

Het duurt nog ruim een maand voordat Nirwana Tuinfeest los gaat barsten. Het festival geeft wel al een kleine waarschuwing af, aangezien reeds 80% van de beschikbare tickets voor Nirwana Tuinfeest verkocht zijn en men een uitverkocht huis verwacht. Wacht dus niet te lang met het kopen van je tickets.

Nirwana Tuinfeest 2018 vindt plaats op 10, 11 en 12 augustus in Lierop. Met optredens van onder andere Triggerfinger, Typhoon, Tusky, Vintage Trouble, Komatsu, K’s Choice, Jett Rebel, My Baby, Maxi Jazz (Faithless), Johan, Kraantje Pappie, Vuur en De Likt staat er weer een sterk Nirwana programma. Voor meer informatie of het kopen van tickets kun je terecht op de site van het festival  en op de ticketshop.

Timetable Nirwana Tuinfeest

Ook het tijdschema is inmiddels bekend. Klik op onderstaande afbeelding voor grote weergave.