Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag: Tyler Bryant and the Shakedown @ Blue Collar

Fotoverslag: Tyler Bryant and the Shakedown @ Blue Collar
Redactie

Onder de noemer ‘Helldorado surprise show’ werd Tyler Bryant and the Shakedown aangekondigd voor een intieme show in het fraaie Blue Collar theater. En intiem mag je zo’n show best noemen als je al eerder mocht openen voor wereldacts zoals AC/DC, Guns N’ Roses en ZZ Top.

Geen wonder dus dat de Helldorado festival organisatie en Blue Collar programmeurs fan zijn van deze sensationele rock-act. Wij ook. En fotograaf Bram Geurts ook. Die stond afgelopen zondag in Eindhoven vooraan bij het podium en kwam met de volgende reeks toffe plaatjes thuis.

 

Meer foto’s van Bram Geurts op zijn eigen website.