Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Winnen 2x 2 tickets voor In Flames @ Effenaar

Winnen 2x 2 tickets voor In Flames @ Effenaar
Redactie

Zo’n 2 1/2 jaar na de vorige Eindhoven show, staat het moderne metal instituut In Flames weer op de planken in de lichtstad. Onbekend is het vijftal van In Flames allesbehalve. Sinds de stijlbreuk met de old-school Götenborg death metal werd een veel toegankelijkere mainstream metal sound aangemeten die de band duidelijk geen windeieren heeft gelegd.

De band tourt alweer eventje met de meest recente langspeler ‘Battles’ uit 2016 op zak. Op donderdag 23 augustus staan deze mannen weer in de grote zaal van de Effenaar. De support op deze avond komt uit Tel Aviv: Walkways.

Winnen: 2x 2 kaarten In Flames @ Effenaar

In samenwerking met De Effenaar mogen we 2 setjes kaarten voor weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee voor 1 van de 2 setjes kaarten! Heb je geen Facebook, maar wel Twitter? Retweet dan onze tweet en je doet ook mee! Heb je beide? Mooi: dubbele kansen. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars maandag 23 juli aanstaande bekend.