Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december 2020

Scroll to top

Top

Winnen: 2x 2 tickets voor The Living End in Dynamo

The Living End
Redactie

Rol On! Roll On! The Living End komt na jaren afwezigheid weer naar Eindhoven. Deze Australische punk-rock ’n rollers werden eind jaren ’90 wereldberoemd met hun catchy punkrock ingevet met de meest smerige rockabilly licks. Voer voor de grootste Green Day fan, maar net zo aanstekelijk voor de vetkuif die van The Reverend Horton Heat houdt. Dikke punkabilly dus met af en toe heerlijk kletterende contrabassen, gemengd met onvervalste rockanthems.

Precies die dingen die je nodig hebt voor een opruiend showtje in Dynamo op vrijdag 24 augustus. Voor deze show mogen wij 2 setjes van 2 kaarten weggeven. Wat je daar voor moet doen is simpel: ga naar ons facebook bericht en ‘tag’ in de comments diegene die je graag mee wilt nemen. Like ook even onze pagina en het bericht en je doet automatisch mee. Winnaars op 1 augustus. GO!