Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november 2022

Scroll to top

Top

10 jaar POPEI: Feestje!

10 jaar POPEI: Feestje!
Guido Segers

POPEI huist alweer 10 jaar in het Klokgebouw en dat gaan we vieren! Met TIEN, een avond vol intieme minishows in de repetitieruimtes en afsluitende concerten in de zaal op zaterdag 29 september 2018. Open: 18.00 uur. Entree: gratis.

TIEN wordt een feest der herkenning voor alle Eindhovense muzikanten en muziekliefhebbers, vol met muzikale verrassingen uit het heden en tripjes naar de toekomst. En wat doet trouwens dat vraagteken in de line-up? Om de nostalgische gesprekken op gang te helpen kun je biertjes krijgen voor de prijs van 10 jaar geleden. En de eetlust? Geen probleem!

Intieme minishows

Om 18.30 uur gaat het los met minishows in onze repetitieruimtes. Ontdek achter iedere deur een band uit Eindhoven. Ook het Centrum voor de Kunsten en Rock City Institute doen een flinke duit in de zak. Niet missen!
Concertzaal
Vervolgens zal om 20.30 uur het feest in de zaal aanvangen met o.a.

DOWN SOUTH
Afgelopen voorjaar studeerde deze jongeluitjes af van het Rock City Institute met old-school hiphop. Het bleek veel meer dan een project, dus waarom stoppen als je ook door kunt gaan. Geïnspireerd door Dr. Dre, The Cool Quest, Eminem, Guru, Nas, N.W.A. en vele andere smaakjes rockt de band strak als een reet.

MotorBongo
MotorBongo speelt avontuurlijke nieuwe live soundtracks bij bestaand beeldmateriaal en speelfilms. De muziek versterkt het beeld en andersom door te schakelen tussen ronkend, experimenteel, surf, jazz en soundscapes. Het MotorBongo-gereedschap varieert daarbij van drums, percussie, gitaar, bas, synth, samples tot Theremin. Spannend!

The Mariños
Deze “Mexicanen” uit Eindhoven brengen deze dag even wat hete pepers en spice met hun eigenzinnige surf & garage rock. Wat specifieker: instrumentale surf rock in de stijl van o.a. Dick Dale, Phantom Surfers en The Ventures. Dit met een dikke knipoog en een energieke show, met een mix van surfklassiekers en eigen werkstukjes. Tequila!