Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari 2024

Scroll to top

Top

Blue Collar Hotel pittige aftrap van nieuw seizoen

Blue Collar Hotel pittige aftrap van nieuw seizoen
Guido Segers

Het Blue Collar Theater in het Eindhovense Klokgebouw op Strijp-S opent het nieuwste seizoen direct met een flink pittig weekend. Op vrijdag 7 september komt Bob Log III langs voor een optreden en de aftrap van het seizoen en op zondag 9 september kan je de smaakpapillen verwennen dan wel teisteren op de Chili Afternoon.

Vrijdag 7 september: Bob Log III

Een man in een jumpsuit en space helm, met een grote zwarte slide gitaar die gromt als een hond die wordt geteisterd door hondsdolheid, rechtstreeks uit de achtertuin van een hoerenhuis in Alabama. De live-shows van Bob Log III zijn een wilde aangelegenheid. Bob houdt er namelijk van om met rubberbootjes over de hoofden van zijn publiek te varen en vrouwen op het podium te roepen om zijn whisky met hun tieten te roeren. Uiteindelijk willen ze allemaal bij hem op schoot zitten.

Deuren open 20:30
7 euro vvk en 10 add

Zondag 9 september: Chili Sunday Afternoon

Helaas dit jaar geen Dutch Chili Fest. Door omstandigheden kan het festival dit jaar niet doorgaan en strijkt de organisatie met een aantal bekende pittige gezichten neer in het Blue Collar Hotel. ‘We nodigen iedereen uit om een fameuze spicy Blue Collar Burger te komen eten, een mooie peperplant of -zaden te scoren bij Anchillique & Friends, retehete sauzen van Grim Reaper te proeven en te genieten van het optreden van Revel In Dimes in de theaterzaal van Blue Collar Hotel’ aldus de organisatie.

Aanvang markt 14:00 buiten

Entree gratis
Meer info en tickets www.bluecollarhotel.nl/party