Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Tijdelijk Gesticht keert terug met 2e editie

Tijdelijk Gesticht keert terug met 2e editie
Redactie

Vorig jaar in december werd de eerste editie met een uitverkocht huis direct een succes. Eindhoven was met Tijdelijk Gesticht een festival rijker! Het eendaags festival keert nu terug en heeft een hele lijst toffe namen in petto. Veel magie en een flinke Do It Yourself attitude dus op zaterdag 29 september 2018. Tickets haal je hier. Facebook event hier.

De programmering deze dag in het Stroomhuisje is erg divers en nog sterker dan de eerste editie. Genres die niet in een hokje te vangen zijn zoals harshcore noise, electro punkhop, Avant-garde Drone Psych en fastcore farmcore punk. Klinkt goed toch!?

Op het deels internationale affiche prijken de volgende namen: Tajak (MEX), Trash Knife (USA), Apostille (UK), Pig Frenzy, Those Foreign Kids, Jonestown Aloha, G.O.D., Raylin, Throwing Bricks, It Dockumer Lokaelstje, Graf (nieuw duo cross-over tussen Gewoon Fucking Raggen & Raylin), Koens Klasgenoten, The Kaak, Lik de Kikker en YOUFF (BE).

Organisatie

Het feest komt uit de koker van Koen van Tsar Bompa, Roy van Raylin en Barnyard Boogie Bookings, kunstenares Najla Poric en de Stroomhuis crew met Bagdaddy Records Meis. Het festival is volledig DIY en non-profit. De Stroomhuis crew zal zorgen voor eten en drinken. Het is een een-daags-festival met alles erop en eraan. En toch met de underground rauwheid van een reguliere experimentele Stroomhuis avond.