Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag: de tweede editie van Loud Bird

Fotoverslag: de tweede editie van Loud Bird
Paul Verhagen

Net als vorig jaar wederom heerlijk weer tijdens de 2e editie van Loud Bird. De samenwerking tussen evenementen organisatie Loud Noise en tattoo-shop Free Bird is vorig jaar goed bevallen en het vervolg vanzelfspreken. Naast de exposities, barbecue en biertjes werden er ook nog een aantal aansprekende live acts gestrikt.

Zo kwam An Evening With Knives de nieuwe EP presenteren en waren ook Bjorn van der Doelen, Sheverine en Metal Attack aanwezig aan de Wattstraat / Brooklyn Square in Eindhoven. Onze fotograaf Paul Verhagen toonde zijn eigen foto’s, maar had natuurlijk zijn camera niet vergeten om deze dag in onderstaande shots ook vast te leggen.