Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Faster and Louder verhuist naar Effenaar

Faster and Louder verhuist naar Effenaar
Reno van der Looij

Afgelopen voorjaar, op 17 maart, debuteerde het nieuwe Faster and Louder festival in het Klokgebouw. Het festival met acts als Hight on Fire, The Exploited, Slapshot en Entombed AD deed aan Speedfest tijden herinneren. Na afloop bleef het rondom een mogelijke tweede editie lange tijd stil.

Tot nu! Hoewel een officiële social-media kanalen nog zwijgen als het graf, viel tijdens Bloodshed Fest dit weekend (review is on it’s way, check alvast de foto’s) ons oog op de Faster and Louder aankondiging op de diverse schermen in de Effenaar. Daar vielen twee dingen op: er is een datum voor de tweede editie en wel op zaterdag 6 april. Het tweede opvallende is dat het festival verhuist van het Klokgebouw naar diezelfde Effenaar.

Nog niets op de socials, maar inmiddels is ook de website van het festival te lezen dat de eerste namen snel aangekondigd gaan worden! Stay Tuned!