Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Ruilbeurs gunt muziekinstrumenten nieuw leven

Ruilbeurs gunt muziekinstrumenten nieuw leven
Antoon van Horrik

Heb je thuis nog een ongebruikte versterker staan? Staat er een laagje stof op de snaren van je gitaar? Weet je niet goed wat je moet met die muzikale impulsaankoop? Meld je dan gratis aan voor de Muziekinstrumenten Ruilbeurs.

De beurs vindt plaats op zaterdag 6 oktober, duurt van 11:00-17:00 en biedt de mogelijkheid om muziekinstrumenten (en alles wat ermee te maken heeft) weg te geven, te ruilen of te verkopen. Ook reguliere bezoekers zijn van harte welkom. Daarnaast is er ook een deskundig technicus aanwezig en zal de noiseband Deleted Men rond 15:00 een optreden verzorgen.

Locatie: T56, Tarwelaan 56 in Eindhoven.

Event: https://www.facebook.com/events/340950773308379/