Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Helldorado @ Klokgebouw

Win tickets voor Helldorado @ Klokgebouw
Redactie

Helldorado! Een vanta black metal dungeon? Vrouwmetbaard? Siamese tweeling die Slayers ‘Show No Mercy’ integraal speelt op een heus kerkorgel? Elektrische stoel? Levende kanonskogel? Slangenkooi? Indoor achtbaan? In ieder geval met Turbonegro, Danko Jones, Green Leaf, Nick Oliveri en DeWolff.

Alles is mogelijk tijdens de tweede editie van Helldorado-The Incredible Rock & Roll Freakshow op zaterdag 17 november in het Eindhovense Klokgebouw, waar heavy rockbands, stand-up comedy en freaky circus side acts de show stelen.

Win een setje Helldorado tickets!

We geven hiervoor 1 setje van 2 tickets weg die jij kunt winnen. Vet toch! Wat je daarvoor moet doen is heel simpel. Deel dit Facebook bericht (openbaar) op je eigen timeline en like de Eindhoven Rockcity pagina. Dan doe je vanzelf mee voor deze kaarten. De winnaars maken we midden volgende week bekend.