Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag Ilse DeLange @ Effenaar

Fotoverslag Ilse DeLange @ Effenaar
Redactie

Op deze donderdagavond staat voor de deuren van de Effenaar een van de langste rijen in de historie van de zaal lijkt wel. Dat is ook niet helemaal vreemd; na jaren staat vanavond Ilse DeLange in een compleet uitverkochte grote zaal. Voor haar doen zelfs een relatief kleine zaal natuurlijk. Jong en oud staan door elkaar heen, het is dringen voor een goed plaatsje, en je door de zaal heen bewegen is bijna niet mogelijk. De altijd energieke Ilse is vanavond in topvorm en laat alle handen de lucht in gaan. Er word luidkeels mee gezongen met hits als Miracle, So Incredible en The Great Escape. Maar ook liedjes uit de jonge jaren van Ilse’s carriere komen voorbij.

Onze fotograaf Wouter van Noort was erbij en schoot de volgende plaatjes deze avond: