Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Win setje kaarten voor The Sound of Revolution @ Klokgebouw

TSOR
Redactie

Na het uitverkochte debuut in 2016, ging The Sound of Revolution in 2017 succesvol op herhaling. Nu staatvolgende maand het indoor hardcore/punk festival uiteraard voor de derde keer voor de derde op het programma. Tickets hier!

Het Klokgebouw ontvangt op vrijdagavond 2 november onder meer Life Of AgonyPropagandhiStreet Dogs en Deathtrap. De dag erna op zaterdag 3 november zijn Gorilla BiscuitsSuicidal Tendencies, Agnostic Front, Comeback Kid, Earth Crisis en nog veel meer aan de beurt. Onderstaand vind je inmiddels de complete timetable.

Winnen: setje tickets voor The Sound of Revolution

Voor het eerst dit jaar dus 2 dagen. Alle ingrediënten voor een prachtig hardcore- en punkfeest zijn aanwezig. Wij geven in samenwerking met organisator Loud Noise een setje kaarten weg voor dit festival. Wil jij 2 combi tickets winnen? Like dan onze facebook pagina, like dit bericht en “tag” in de comments wie je graag mee zou willen nemen. Dan doe je vanzelf mee! Winnaars volgende week. GO!

The Sound of Revolution Timetable

Ook het tijdschema is inmiddels bekend. Hieronder kun je alvast puzzelen op jouw route deze 2 dagen.