Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Win setje tickets voor Tributeland in het Klokgebouw

Win setje tickets voor Tributeland in het Klokgebouw
Reno van der Looij

Op zondag 4 november 2018 vindt in het Eindhovense Klokgebouw te Eindhoven de derde editie van Tributeland plaats. Tot in perfectie spelen de bands op dit festival de muziek van de grote bekende acts na.

Maar liefst 15 acts op het affiche verdeeld over drie podia, waaronder tributes van tribute bands van AC/DC, U2, ABBA, Metallica, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, Guns N’ Roses, Kiss en Green Day en Foo Fighters.  De complete line-up vindt je hieronder op de poster.

In samenwerking met de organisatie mogen wij een setje kaarten weggeven. Wij geven in samenwerking met organisator Loud Noise een setje kaarten weg voor dit festival. Wil jij 2 tickets winnen? Like dan onze facebook pagina, like dit bericht en “tag” in de comments wie je graag mee zou willen nemen. Dan doe je vanzelf mee! Winnaars volgende week. GO!