Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor The Progressive Alliance @ Effenaar

Win tickets voor The Progressive Alliance @ Effenaar
Redactie

Binnenkort staat er een joekel van een package over de progressieve as in de Effenaar. We noteren Ihsahn, Ne Obliviscaris, The Ocean, Vuur, Rosetta, Arabrot en AstrosaurThe Progressive Alliance is een nieuw progmetal indoor festival uit de keuken van Loud Noise.

Op zondag 4 november zal de eerste editie plaatsvinden in de Effenaar, Eindhoven. Het festival kenmerkt zich door een nieuw concept waarin oude en nieuwe, maar ook verschillende soort prog voorbij komen. Tickets via deze link. Facebook event hier.

Win tickets voor The Progressive Alliance

We geven in samenwerking met Loud Noise 2 setjes van 2 tickets weg die jij kunt winnen. Vet toch! Wat je daarvoor moet doen is heel simpel.  Like dan onze facebook pagina, like dit bericht en “tag” in de comments van het FB bericht wie je graag mee zou willen nemen. De winnaars maken we begin volgende week bekend.