Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Vier nieuwe namen voor Faster and Louder

Vier nieuwe namen voor Faster and Louder
Redactie

Faster & Louder voegt vier nieuwe namen toe aan de line-up: Orange Goblin (UK), The Queers (USA), Oozing Wound (USA) en Herder komen op 6 april naar de Effenaar voor de tweede editie van Faster & Louder Festival. Eerder werden Frank Carter & The Rattlesnakes, Cosmic Psychos en The Spades al bekendgemaakt. Kaarten voor € 38,- via deze link.

De oud Peter Pan Speedrock ritmesectie, Bart & Bartman, kondigen vandaag vier nieuwe namen aan die niet alleen voldoen aan de sneller & luider voorwaarden, maar ook dikker, vetter en grover zijn te noemen. Pomende stoner van Londens kwartet Orange Goblin, oldschool punktrio The Queers, speed-space-thrash van tevens drietal Oozing Wounden een van Nederland’s hardste beukers Herder -die van deze show tevens een van zijn twee afscheidsshows maakt- doet de line-up de festivalnaam eer aan. De lekkerste heavy vind je op 6 april in de Effenaar in Eindhoven tijdens Faster & Louder festival.

(Foto header: Orange Goblin @ Dynamo Metal Fest, door Elke Teurlinckx, accred. voor Eindhoven Rockcity)

Faster & Louder 2

Faster & Louder brengt je terug naar de basis: goede muziek en koud bier. Veel meer heeft een mens niet nodig, aldus de organisatie van your annual hi-octane rock ’n roll fest. Bart & Bartman van Peter Pan Speedrock, de mannen achter Faster & Louder, willen met deze tweede editie geliefde en gevestigde namen combineren met jonge en hongerige acts. “We wilden de bands die onze generatie -waar de harde muziek al jaren door de aderen stroomt- gaaf vindt, combineren met acts die nu keihard rocken. Rock ’n roll never dies en wij houden het graag in leven!”