Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Eerste namen The Sound of Revolution 2019 bekend

Eerste namen The Sound of Revolution 2019 bekend
Redactie

The Sound of Revolution zit er nog maar net op, of we hebben alweer nieuws te melden. Met het aangaan van de zaallichten van het klokgebouw na de derde editie, werden ook de datum en eerste acts voor volgend jaar bekend. De twee dagen punk en hardcore krijgt wederom een vervolg op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november in het Klokgebouw. Op deze dagen krijgen we in ieder geval Bouncing SoulsShelter, Outburst, Youth of Today en No Turning Back op het podium.

De oplettende bezoekers van de uitverkochte zaterdag hebben overigens ook kunnen zien dat er naast de traditionele indoor editie ook een outdoor variant staat gepland, getuige de onderstaande banner. Op zaterdag 8 juni 2019 zal het plein van Strijp-S het toneel voor The Sound of Revolution zijn! Verder details hebben we nog niet, maar wordt vast snel vervolgd.

(Foto: Sander Waterschoot)