Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Win setje kaart voor Klokgebouw show van Flogging Molly

Win setje kaart voor Klokgebouw show van Flogging Molly
Redactie

In september 2017 stonden de folk-punk-rockers van Flogging Molly al eens op Strijp-S. Destijds voor een outdoor show als support act voor Volbeat. Nu komen de Amerikanen terug voor een eigen headline show in het Eindhovense Klokgebouw.

De band uit Los Angeles staat bekend om haar ijzersterke liveshows en al 20 jaar lang verspreidt Flogging Molly haar Ierse roots aan de rest van de wereld. Woensdag 16 januari 2019 geeft Flogging Molly een concert in het Klokgebouw. De voorverkoop voor de show met zanger/oprichter Dave King is in volle gang, maar je kunt via onze actie nu ook een setje kaarten winnen om ‘Drunken Lullabies’ keihard mee te zingen.

In samenwerking met organisator Mojo mogen we een setje van 2 kaarten weggeven. Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de tickets: Like dan onze facebook pagina, like dit bericht en “tag” in de comments wie je graag mee zou willen nemen naar deze show. Dan doe je vanzelf mee! Winnaars eind volgende week. GO!

(header photo: floggingmolly.com)