Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting nieuws inclusief tijdschema

EMM18
Reno van der Looij

In juni konden we reeds mededelen dat de line-up van Eindhoven Metal Meeting compleet was. Met nog een maand te gaan totdat de deuren van de Effenaar voor deze jubileum editie openzwaaien, heeft de organisatie toch nog een kleine prettige verrassing in petto. Met het toevoegen van de IJslanders van Kontinuum (die momenteel door Europa touren met de landgenoten van Solstafir) is het affiche nu echt helemaal compleet. Inmiddels zijn ook de time-tables voor beide dagen beschikbaar. Deze vind je hieronder.

De Effenaar kan vrijdag 14 december en zaterdag 15 december zich opmaken voor wederom een 2 dagen heerlijke extreme metal. Vergeet ook de warm-up party (donderdag 13-12) met oa. Aura Noir in de Effenaar niet. En natuurlijk in de nachtelijke uurtjes de afterparty in Dynamo waar naast Sibiir recentelijk ook The Monolith Deathcult voor is vastgelegd. Tip van de ERC redactie; onze ‘eigen’ Eindhovense boys van Offerblok op zaterdag 15.30!

Tickets vind je hier.