Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Clawfinger @ Dynamo

Win kaarten voor Clawfinger @ Dynamo
Redactie

Terug naar 1993! De release van ‘Deaf Dumb Blind’, de debuutplaat van Clawfinger sloeg in als een bom. De band werd meteen betiteld als de Europese tegenhanger van Rage Against the Machine. Een belofte die ze wellicht niet helemaal volledig in konden lossen, maar ‘Deaf Dumb Blind’ is dan wel een flinke “rap-metal” mijlpaal. Het is eigenlijk vreemd dat deze Zweden destijds nooit op een Dynamo Open Air editie hebben gestaan. Goed nieuws alsnog, want de plaat gaat nu volledig integraal in Eindhoven gespeeld worden. En wel op zaterdag 9 december in het Dynamo clubhuis!

Wil jij meebrullen op classics als “Wonderfull World”, “The Truth”, “Don’t get me Wrong” en “Nigger”? Dat kan, want voor deze show geven we in samenwerking met Dynamo een setje kaarten weg. Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert. Wie weet mogen jullie dan samen naar Clawfinger! Winnaars volgende week. GO!