Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Eerste Paaspop aankondigingen met oa. Dropkick Murphy’s en Steel Panther

paaspop
Redactie

Het eerste Paaspop 2019 nieuws is een feit met onder meer een nieuwe indeling van het festivalterrein; een grotere en nóg luxere camping die bovendien een heel stuk dichterbij komt te liggen en een programma om van te dromen. Paaspop 2019 wordt van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide in Schijndel gehouden. De liefhebbers van het betere gitaarwerk kunnen in ieder geval terecht bij Dropkick Murphy’s, All Them Witches, Steel Panther en Heideroosjes. De early bird tickets kun je via deze link vanaf 24-11 10.00uur krijgen.

Hierbij de complete lijst met 40 acts zijn zojuist door de organisatie bekendgemaakt: 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo • The All Star Gary Moore Tribute Band • All Them Witches • Arie & Silvester • Black Water County • CH!PZ • Claw Boys Claw • Clean Bandit • D-Block & S-te-Fan • Davina Michelle • The Dirty Daddies • Donnie & Joost • Douwe Bob • Dropkick Murphys • Frenna • Heideroosjes • HENGE • IDLES • Ilse DeLange • Jiri11 • Johnny 500 • Kovacs • LNY TNZ • Lukas Graham • Mate Power • NAFTHALY RAMONA • Nona • Ooostblok • Oscar and the Wolf • Passenger • Rave van Fortuin • Russkaja • Sam Feldt LIVE • Scooter • Sevn Alias • Sir Reg • Steel Panther • Terry Alderton • Young Ellens • Yung Felix.

Paaspop aanpassingen

Wegens succes en dus op veler verzoek komt de retro seventies-eightiesrollerskatebaan terug, gehost door Disco Snolly die disco in het breedste zin van het woord draait. Rollerskates worden gratis verhuurd. Ook SMÈRRIG is volgend jaar opnieuw een hosting partner. De Jack Daniels schuift een stuk op en gaat samen met de razend populaire biker kroeg Thunderbolt, met de Vinyl Mania en Schorem Barbier de grote rock- ‘n’-roll area Thunder Alley vormen.

Ook festivalcamping Paradise City -inmiddels zelf uitgegroeid tot een heus een dorpje onder de rook van het Brabantse Las Vegas- krijgt een nieuwe locatie met meer ruimte: recht tegenover de festivalingang en dus een heel stuk dichterbij. Paradise City biedt een grote variatie qua accommodatie (van basic tot superdeluxe zoals Het Resort) en heeft onder meer zijn eigen supermarkt, beautysalon (dit jaar ook één voor mannen – The Barbershop), hot tubs, camping shop, badhuis, coffee lounge, RGB Disco, een old school Arcadehal een heuse bioscoop en live muziek. De romantiek zegeviert bij het traditionele kampvuur en is er een -jawel- sporttoernooi.