Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Luister de eerste nieuwe single van Stijn Charpentier

Luister de eerste nieuwe single van Stijn Charpentier
Guido Segers

Op 7 december presenteert de Eindhovense troubadour Stijn Charpentier zijn nieuwe album ‘We willen alles’ bij Onuitgesproken in TAC. In de weken daarna brengt hij in samenwerking met Eindhoven Rockcity iedere week een single uit, waarbij het verhaal achter het liedje wordt verteld. Om alvast in de stemming te komen staat vanaf vandaag de eerste single online.

‘Ode (aan de overspannen dertiger)’. Een weinig verhullende titel voor deze eerste single. De dertigers ‘moeten’ nog steeds ieder weekend op stap, willen hun werk perfect doen, tinderen tot ze winnen, een huis kopen en misschien tussendoor nog kinderen krijgen. Ze zijn ambitieus en ze moeten veel. Het gevolg; ze vallen bij bosjes. Dit liedje benadrukt waar het nieuwe album over gaat: we willen alles.

Bijzijn? Reageer op deze Facebook post om kans te maken op 2 tickets + een plaat!