Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metal Fest met eerste namen en naar 2 dagen

Arch Enemy
Redactie

Dynamo Metal Fest heeft de eerste namen bekendgemaakt zojuist. Onder andere Airbourne, Carcass, Soulfy, Metal Church en Armored Saint zullen aantreden op de aankomende vijfde editie op de Eindhovense Kunstijsbaan. Arch Enemy (foto door Elke Teurlinckx tijdens DMF ’15, accred. voor Eindhoven Rockcity) staat er voor de tweede keer nadat ze het festival al eerder in 2015 afsloten.

Dynamo Metalfest zal in 2019 bovendien twee dagen duren. Meer metal voor dezelfde prijs. Heb je al een ticket bemachtigd dan hoef je geen nieuw ticket te kopen voor de vrijdag. Tickets zijn voor beide dagen geldig. 2 dagen voor 38,50 dus! Data: vrijdag 19 en 20 juli 2019 op het terrein van de kunstijsbaan in Eindhoven. Tickets hier.