Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 februari 2023

Scroll to top

Top

Nieuwe reeks namen voor The Sound of Revolution

Nieuwe reeks namen voor The Sound of Revolution
Reno van der Looij

The Sound of Revolution laat er geen gras over groeien. Tijdens de afgelopen editie werden er al een reeks namen bekendgemaakt en nu volgt de volgde aankondiging: The Last Resort, Mainstrike, Shutdown, Next Step Up, The Crack, Grade 2, Higher Power, Eisberg en Live By The Sword zijn namelijk vastgelegd.

Deze acts voegen zich dus bij onder andere Youth of Today en Shelter voor vrijdag 1 november en zaterdag 2 november in het Klokgebouw. Tickets zijn via deze link te verkrijgen. Facebook event pagina vind je hier. De eerst namen voor de 1e outdoor editie worden ook snel bekend! Stay tuned.

(Headerfoto: Agnostic Front op The Sound of Revolution 2018. door Elke Teulinckx, accred. voor Eindhoven Rockcity)