Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Wallspace lanceert nieuwe artspace… met muziek

Wallspace lanceert nieuwe artspace… met muziek
Guido Segers

Wallspace is een nieuwe artspace in het hart van Eindhoven. Hier kun je kunst, design en boeken kopen, maar ook organiseren luidt het persbericht. We weten het eigenlijk niet precies, dus moet je maar gewoon gaan kijken. We weten wel dat Wallspace deel uitmaakt van Wall Street en dus lekker anders is.

En er is ook van alles te doen in Wall Street

Op zaterdag 8 december om 20.00 uur is de kick-off met de groeps-show Under The Pavement, The Beach, met daarbij de opening van zine shop Blitz Books. Er worden ook plaatjes gedraaid door tempered form van esoteric tunes. Meemaken dus.

Maar ook muziek, want op 20 december speelt Ryskinder uit Israel met band en Hurricane Joe zonder band in Wall Street. Ryskinder nam voor de Stoked 7″ series een release op met Bob de Wit in de enige echte Super-Nova Studio na hun laatste show in het Stroomhuis.

Het Wallspace Manifest

We want you
to reclaim the city center
Choose exchange value over use value
Create a new cultural offer
Surround yourself with symbolic wealth
Construct beauty
Change the capitalist system from within
Exhibit, riot, and learn
All is possible
At the new locus of freedom
Wallspace