Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Nieuw album Stijn Charpentier nu te luisteren

Nieuw album Stijn Charpentier nu te luisteren
Guido Segers

Stijn Charpentier liet zijn nieuwe album los op de wereld na de presentatie tijdens Onuitgesproken in TAC. Dat delen we natuurlijk graag zo tegen het einde van het jaar, dus je leest er hier meer over.

We willen een spannend en ambitieus leven maar aan de andere kant zijn we op zoek naar rust. We willen goedkope kleding en ver op vakantie maar we willen ook aan onze planeet denken. We willen welvaart maar delen deze liever niet teveel. Stiekem vallen we bijna om maar we weigeren af te remmen. We willen alles.

Stijn Charpentier maakt stevige luisterliedjes. Er kan hier en daar gedanst worden maar eigenlijk is het muziek voor op de koptelefoon. Rustig luisteren naar de verhalen die worden gezongen. Soms een beetje reggae, soms een beetje folk, soms een beetje punk, en geloof het of niet, maar af en toe is het nog gezellig ook.

Vanuit het motto ‘er is al genoeg plastic op de wereld’ komt dit album niet uit in de vorm van een cd of lp. Downloaden en streamen geeft toch net iets minder rommel.
Bij optredens is de muziek wel te koop in de vorm van een duurzame koffiebeker met daarin een downloadcode.

Het album staat vanaf nu op Spotify en Deezer en is te downloaden via de website van Stijn. De komende verschijnt, in samenwerking met Eindhoven Rockcity, iedere week een single, waarbij het verhaal achter het liedje wordt verteld. Jullie willen alles, jullie krijgen alles.